Back to Ravinnelisät

JOINT BUDDY 500G

24,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): jointbuddy500g Osastot: ,

Kuvaus

Joint Buddy on Chia de Gracian koiran nivelten hyvinvointiin tarkoitettu yrttisekoitus. Joint Buddy sisältää rouhittu chia-siementä, ruusunmarjaa, pirunkouraa, boswellia serrataa, MSM:ää, mesiangervoa, kurkumaa ja nokkosta.

 

Chiarouhe sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä nivelten hyvinvoinnille ja normaalille liikkuvuudelle. Ruusunmarjan on todettu lieventävän nivelrikon oireita.  Vaikuttavana aineena toimii galoktolipidi, joka parantaa liikkuvuutta ja nivelten toimintakykyä  Lisäksi ruusunmarja sisältää nivelterveydelle ja rustojen uusiutumiselle tärkeää rikkiä. Mesiangervo on luonnon aspiriini. MSM sekä pirunkoura ovat hyvä apu nivel- ja lihasvammojen hoitoon sekä jäykkyyteen. MSM auttaa ylläpitämään nivelten ja jänteiden normaalia toimintaa, sillä elimistössä luonnostaankin pieninä määrinä esiintyvä rikki toimii muun muassa nivelpintojen, rustojen ja sidekudosten rakennusaineena . MSM imeytyy elimistössä paremmin yhdessä ruusunmarjasta saatavan C-vitamiinin kanssa. Boswellia serrata kasvista saatavaa pihkaa on käytetty jo tuhansien vuosien ajan ylläpitämään nivelten toimivuutta. Boswellia serrataa on myös tutkittu ja sen teho on tieteellisesti todistettu. Boswellia serrata vaikuttaa niveliin nopeasti – joidenkin tutkimusten mukaan jo viidessä päivässä. Boswellian imeytymistä voidaan parantaa rasvojen avulla, joita Joint Buddyssa edustaa chia-siementen terveelliset rasvat. Kurkuma on luonnon oma kortisoni, antioksidantti ja terveyden edistäjä. Vaikuttavana ainesosana toimii kurkumiini.

Chiarouhe toimii myös vatsan ja ihon hyvinvoinnin tukena.

 

Nivelen hoidossa parasta lääkettä on liikeHyvään nivelterveyteen kannattaa kiinnittää huomiota jo silloin, kun varsinaisia vaivoja ei vielä ole tai ne ovat vasta hyvin lieviä. Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Esimerkiksi nivelrikko ei ole pelkästään mekaaninen nivelen kuluminen vaan siihen liittyy tulehdusreaktio, joka aiheuttaa kipua ja jonka yhteydessä myös rustopinta vaurioituu edelleen.

 

Nivelrikkoa ei voida parantaa, mutta sitä voidaan lievittää oikeanlaisella ravinnolla ja liikunnalla . Chia de Gracian Joint Buddy on ehdoton täsmätuote  nivelten normaalin toiminnan ja terveyden tukemiseen.

 

EI SUOSITELLA KANTAVILLE/  IMETTÄVILLE NARTUILLE (Boswellia serratan sekä mesiangervon vuoksi.)

 

Kilpailtaessa suositellaan 4 vrk varoaikaa.

 

Annostus:

Koirat: 1,5 tl – 3 rkl (isot/pienet koirat) / pvä.

1 rkl = 10 g.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “JOINT BUDDY 500G”