Arvokisapaketti agilitykoiralle

 

Kuvittele itsesi agilityn SM-kisojen starttiin. Haluatko viereesi koiran, jolla ei ole lihaskireyksiä, jonka fysiikka on hiottu radan vaatimalle tasolle, joka on muita nopeampi, jonka ponnistusvoima tekee hyppäämisestä kevyttä ja vaivatonta, ja jonka kehonhallinnalla tiukat takaakierrot sujuvat kuin leikkiä vaan?

Onko sinun tavoitteissasi kesän/syksyn agilityn arvokisat tai menestyminen niissä? Ota nyt eläinfysioterapiaan ja urheilukoiriin erikoistuva fysioterapeutti mukaan matkalle kohti suurta tavoitettanne ja kehitetään yhdessä koirallesi huippukunto tärkeisiin kisoihin.

 

Paketti sisältää kolme fysioterapiakäyntiä koirallesi opiskelijatyönä Espoossa. Käynneillä luodaan ja päivitetään yksilöllistä harjoitusohjelmaa koirallesi sen kehittymisen mukaan sekä huolletaan koiraa. Harjoitusohjelman avulla kehitetään koirasi lihasvoimaa, kehonhallintaa ja nopeutta. Nämä ominaisuudet ovat harjoitettavissa ja niiden avulla saatte suorituksestanne ne ratkaisevat viimeiset sekunnit karsittua. Samalla pienennätte myös koirasi harjoittelua haittaavien tapaturmien riskiä.

Toki voit ottaa paketin myös koirallesi, jonka tavoitteet eivät ole vielä kesän arvokisat, vaan se voi olla myös esimerkiksi kunnon optimointi kisauran aloitukseen.

Varaa koirallesi oma eläinfysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti tueksenne matkalle kohti arvokisoja!

info@espoonelainfysio.fi tai 045-633 8385

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save