Voimassa 11.5.2020 alkaen

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Espoon Eläinfysioterapia (y-tunnus 2361907-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joilla on pysyvä toimitusosoite Manner-Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaupassa myydään sekä fyysisiä tuotteita että digitaalista materiaalia nettikurssien muodossa.

Tilaus

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu internetin välityksellä eläinfysio.fi -verkkokaupassa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat verkkokaupassa

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa ja se on osa OP-Ryhmää.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on osa OP-Ryhmää.

Checkout Finland Oy (y-tunnus: 2196606-6)
Varastokatu 3 A

33100 Tampere

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
Arkisin klo 09 – 17

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Myös nouto toimipisteestä on mahdollinen. Noudettaessa toimitus- tai postikuluja ei veloiteta. Noudosta on sovittava etukäteen tilauskohtaisesti sähköpostitse info@espoonelainfysio.fi tai puhelimitse 045-633 8385.

Verkkokurssit toimitetaan sähköisesti. Kurssille saa pääsyoikeuden heti ostamisen jälkeen. Kurssi on katsottavissa kirjautumalla sivustolle omilla tunnuksilla ja löytyy Omat kurssit sivulta. Myös tilausvahvistuksesta löytyy linkki kurssiin. 

Toimitusaika

Myymme tavaraa vain varastosta. Varastossa olevat tuotteet postitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin enintään viikon sisällä.

Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin, kun kuljetukset viivästyvät.

Eläinfysio.fi verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Verkkokurssit ovat käytettävissä heti ostamisen jälkeen.

Myyjän oikeus kaupan peruuttamiseen

Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla varastovirheen vuoksi, tai tuotteen hinnoittelussa on tapahtunut selvästi havaittava hinnoitteluvirhe, myyjä pidättää oikeuden kaupan peruuttamiseen ja kauppasumman palauttamiseen asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi, tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle maksuton. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta täytyy sopia etukäteen myyjän kanssa tarkempien palautusohjeiden saamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostilla info@espoonelainfysio.fi

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Digitaalisen materiaalin käyttöoikeudet

Verkkokurssit toimitetaan digitaalisena materiaalina, sisältäen videoita, kuvia, dokumentteja, artikkeleita, jne. Materiaalien jälleen jakaminen ja kaupallinen käyttö on kielletty. Videoiden esittäminen muussa kuin yksityiskäytössä on kielletty, samoin kuin videoiden tallentaminen tai jakaminen sosiaalisessa mediassa missään muodossaan, sisältäen myös osittaiset tallenteet. Olet kuitenkin vapaa kuvaamaan omasta koirastasi tallenteita tekemässä kurssien harjoitteita ja jakamaan niitä haluamallasi tavalla.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.