Voimassa 3.9.2020 alkaen

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Espoon Eläinfysioterapia (y-tunnus 2361907-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, joilla on pysyvä toimitusosoite Manner-Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kaupassa myydään sekä fyysisiä tuotteita että digitaalista materiaalia nettikurssien muodossa.

Tilaus

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu internetin välityksellä eläinfysio.fi -verkkokaupassa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksujen välitys verkkokaupassa

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Myös nouto toimipisteestä on mahdollinen. Noudettaessa toimitus- tai postikuluja ei veloiteta. Noudosta on sovittava etukäteen tilauskohtaisesti sähköpostitse info@espoonelainfysio.fi tai puhelimitse 045-633 8385.

Verkkokurssit toimitetaan sähköisesti. Kurssille saa pääsyoikeuden heti ostamisen jälkeen. Kurssi on katsottavissa kirjautumalla sivustolle omilla tunnuksilla ja löytyy Omat kurssit sivulta. Myös tilausvahvistuksesta löytyy linkki kurssiin. 

Toimitusaika

Myymme tavaraa vain varastosta. Varastossa olevat tuotteet postitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin enintään viikon sisällä.

Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin, kun kuljetukset viivästyvät.

Eläinfysio.fi verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Verkkokurssit ovat käytettävissä heti ostamisen jälkeen.

Myyjän oikeus kaupan peruuttamiseen

Mikäli asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla varastovirheen vuoksi, tai tuotteen hinnoittelussa on tapahtunut selvästi havaittava hinnoitteluvirhe, myyjä pidättää oikeuden kaupan peruuttamiseen ja kauppasumman palauttamiseen asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi, tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle maksuton. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta täytyy sopia etukäteen myyjän kanssa tarkempien palautusohjeiden saamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostilla info@espoonelainfysio.fi

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Digitaalisen materiaalin käyttöoikeudet

Verkkokurssit toimitetaan digitaalisena materiaalina, sisältäen videoita, kuvia, dokumentteja, artikkeleita, jne. Materiaalien jälleen jakaminen ja kaupallinen käyttö on kielletty. Videoiden esittäminen muussa kuin yksityiskäytössä on kielletty, samoin kuin videoiden tallentaminen tai jakaminen sosiaalisessa mediassa missään muodossaan, sisältäen myös osittaiset tallenteet. Olet kuitenkin vapaa kuvaamaan omasta koirastasi tallenteita tekemässä kurssien harjoitteita ja jakamaan niitä haluamallasi tavalla.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.