Haluamme tarjota kaikille matalan kynnyksen mahdollisuuden tuoda koiransa niin käsittelyyn kuin vesijuoksuunkin, minkä lisäksi haluamme tarjota sinulle itsellesi matalan kynnyksen mahdollisuuden tulla fysioterapiaan. Tämän vuoksi olemme luoneet kokonaan uudet kokonaisuudet ensikäynneille, jotka sinun on helppo varata ajanvarausvalikosta. Myös muut palvelumme soveltuvat hyvin myös ensikäynneille ja tottumattomille kävijöille, mutta mikäli sinua epäilyttää varata muita aikoja niin näillä pääset varmasti hyvään alkuun itsesi sekä koiran kehonhuollossa.

Ensikäynti koiran lihashuoltoon – 30 min
Soveltuu koirille, jotka eivät ole ennen käyneet lihashuollossa tai fysioterapiassa. Ensikäynnillä annetaan koiran rauhassa tutustua uuteen paikkaan ja vieraan ihmisen kosketukseen koiran ehdoilla. Ennen lihashuoltoa tulisi välttää raskaita aterioita vähintään muutama tunti ennen ja varata koiralle sille mieluisia nameja mukaan. Soveltuu niin pentukoirille, aikuisille kuin senioreillekin

Pennun tutustumispaketti – 45 min
Matalan kynnyksen mahdollisuus pennullesi tulla tutustumaan entuudestaan vieraaseen paikkaan, vesijuoksumattoon sekä vieraan ihmisen käsittelyyn täysin pennun ehdoilla. Tutustumiskäynnillä ei pidetä kiirettä ja tärkein tavoite on antaa koiralle hyviä kokemuksia tulevaisuutta varten. Pennulla ei tarvitse olla pohjataitoja, mutta esimerkiksi käsittely- ja kylkimakuuharjoitukset ovat hyviä opeteltaviksi jo ennakkoon ja rokotusten tulee olla kunnossa. Pennun tutustumiskäynnillä käväistään vesijuoksumatolla, tutustutaan vieraan ihmisen käsittelyyn ja katsotaan pennun kehitystasoon sopivia jumppaliikkeitä. Tutustumiskäynti on alkujaan tarkoitettu alle 8 kuukauden ikäisille pennuille, mutta kaikenikäiset koirat ovat tervetulleita. Erona koiran lihashuollon ensikäyntiin on se, että pennun tutustumiskäynnillä tutustutaan myös vesijuoksumatolla harjoitteluun.

Ensikäynti ihmisen fysioterapiaan – 60 min
Ensikäynti sisältää fysioterapeuttisen tutkimisen lisäksi fysioterapian tarpeen kartoituksen. Sinulla ei tarvitse olla erityistä vaivaa tullaksesi fysioterapiaan vaan mahdolliset tarpeet kartoitetaan vastaanotolla.