Back to Palvelut

Vesijuoksu, 5 x 30 min sarjakortti

220,00 

Kuvaus

5 x 30 min vesijuoksu fysioterapeutin ohjauksessa.

Espoon eläinfysioterapian sijainti Koskelontie 15, 02920 Espoo.

Vesijuoksu auttaa urheilukoiran kunnon ja lihasvoiman kasvattamisessa turvallisesti ja kontrolloidusti. Vesijuoksumattomme on valittu erityisesti urheilukoirien tarpeita silmällä pitäen ja siinä onkin erityisen laaja liikkumistila ja ja nopeuden säätö onnistuu aivan hitaasta askelluksesta koiran juoksuvauhtiin saakka. Lisäksi ylämäkitoiminnolla pystytään säätelemään harjoituksen kuormittavuutta etu- ja takaosan välillä. Harjoittelun kuormittavuutta ja kestoa säädellään koiran lähtötason mukaan. Koira ei siis useinkaan ole koko aikaa altaassa.

Tutkimustulosten mukaan vesijuoksu tehostaa ja nopeuttaa koiran kuntoutumista useiden erilaisten leikkausten ja tapaturmien jälkeen. Veden noste helpottaa nivelten kuormitusta ja vesijuoksumatto ohjaa koiraa tekemään liikkeitä laajemmalla liikeradalla kuin kuivalla maalla. Mikäli tarpeissa on kuntoutuskäyttö vesijuoksumatolla, voi olla tarpeen yhdistää harjoitteluun myös muuta terapeuttista harjoittelua, tai manuaalista käsittelyä. Vesijuoksu sopii hyvin myös kotikoirien harjoitteluun, sekä esimerkiksi ylipainon pudottamiseen. Mikäli mietit vesijuoksun soveltuvuutta koirallesi, autan mielelläni. Otathan tällöin yhteyttä info@espoonelainfysio.fi

Kortin saa ensimmäisellä käyntikerralla tai kortti toimitetaan postitse ja on voimassa vuoden ensimmäisestä käynnistä. Toimitus on postikuluton.

Hinta sisältää alv. 24 %.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 5 × 0,1 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesijuoksu, 5 x 30 min sarjakortti”