Back to Ravinnelisät
Sale!

Ruusunmarjarouhe 400 G

6,95 

Varasto loppu

Kuvaus

HUOM! Tässä alennetussa erässä parasta ennen päiväys mennyt 31.12.2021!

Jauhettu ruusunmarja (Rosa Canina)

  •  Ruusunmarja sisältää runsaasti luonnollisia vitamiiniyhdisteitä, B-, C- ja P-vitamiinia sekä öljyjä, jossa on tärkeitä öljyliukoisia A-, D- E- ja K-vitamiineja.
  • Ruusunmarja sopii loistavasti koiran luonnolliseksi ja hyvin imeytyväksi monivitamiinilisäksi. Siinä on erityisen runsaasti C-vitamiinia, joka tukee tutkitusti nivelten luontaista terveyttä.
  • Siemenissä on myös runsaasti rikkiä luonnollisessa muodossa. Rikkiä esiintyy kehossa pieniä määriä luonnollisesti ja se tukee kehon monia rakenteita ja toimintoja kuten sidekudoksia, sydäntä, verisuonistoa, kehon energiantuotantoa sekä nivelruston terveyttä. Ruusunmarjajauheen on tutkimuksien mukaan todettu ylläpitävän nivelten normaalia terveyttä ja toimintakykyä. Vaikuttavana aineena C-vitamiinin ja rikin lisäksi toimii galoktolipidi,** joka mm. auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuutta ja normaalia toimintakykyä.
  • Ruusunmarja sisältää runsaasti aminohappoja, ja sen sisältämä magnesium tukee lihasten toimintaa.
  • Ruusunmarja sisältää myös kuitua, mineraaleja, hivenaineita, betakaroteenia, antioksidantteja ja rikkiä, jotka ylläpitävät kehon hyvinvointia.
  • Ruusunmarja sisältää pektiiniä*, joka liukenevana kuituna ylläpitää suoliston normaalia toimintaa. Ruusunmarjasta voi olla apua kovan vatsan oireisiin.  Lisäksi pektiini suojelee stressivatsaa ja voitelee suolistoa. Ruusunmarjan sorbitoli tasaa vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

Annostus:

Koira: 1 tl-1 rkl.

1 rkl = 10 g.

 

Käyttö: nivelten terveyden ylläpitämiseen, suoliston normaaliin hyvinvointiin, luonnolliseksi vitamiinitäydennykseksi.

 

Clinical studies have shown that rose hip powder (RHP) alleviates osteoarthritis (OA).

**https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3231956/

Tanskalainen tutkimus ruusunmarja vaikutuksista valmennettaviin hevosiin

 

* A.Kurinets, L.M. Lichtenberg (1993): Ulcer healing in Rats treated with Aspirin (ASA) compared with a Complex of ASA ans Phosphatidylcholine (PC). Gastroenterology: Vol 112, 4, p A186

 

SLauffs (1998): Behandlung von Magenschleimhautläsion beim Pferd mit Pronutrin® – kliniche und gastroskopische Untersuchungen.Med.Disp.Tierätzliche Hochschule Hannover

 

100% kuivattu ja jauhettu ruusunmarja, ei lisäaineita.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 9 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusunmarjarouhe 400 G”