Verkkokurssipaketti: Agilityohjaajan fysiikkaharjoittelu & Harjoitteita urheilukoiran fysiikan tueksi

30,00 

Kuvaus

Tässä verkkokurssi paketissa on kaksi kurssia: Agilityohjaajan fysiikkaharjoittelu verkkokurssi ja Harjoitteita urheilukoiran fysiikan tueksi verkkokurssi.

Agilityohjaajan fysiikkaharjoittelu kurssilla saat paljon ideoita liikkeistä, joilla voit kehittää omaa fysiikkaasi. Liikepankki-tyyppinen verkkokurssi sopii hyvin myös agilityvalmentajien hyödynnettäväksi. Agilityohjaajan fysiikkakurssin on suunnitellut fysioterapeutti (AMK), jalkapalloilija Sanna Saarinen.

Harjoitteita urheilukoiran fysiikan tueksi  verkkokurssilla saat hyödyllisiä ja helposti toteutettavia liikkeitä urheilukoirasi fysiikan tueksi. Harjoitteita on fysiikaltaan eri tasoisille koirille. Tämän kurssin avulla pystyt ylläpitämään ja kehittämään urheilukoirasi fysiikkaa kotioloissa suorittaen. Parempi kehonhallinta ja voiman tuotto antavat eväät terveempään elämään ja pienentävät koiran loukkaantumisriskiä niin arjessa kuin fyysisesti vaativissa harrastuksissakin.

Kurssin harjoitteista muodostuu kokonaisvaltainen kokonaisuus oman koiran fysiikan ylläpitoon esimerkiksi lajiharjoitusten ollessa tauolla. Harjoitteissa käytetään tasapainotyynyä ja pieniä puolipalloja. Harjoitteita voi kuitenkin soveltaa myös ilman niitä tehtäväksi, mikäli niitä ei kotoa löydy. Osa harjoitteista tehdään ulkona portailla.

 

Kurssit voi aloittaa heti kurssin ostamisen jälkeen ja ne voi suorittaa omassa tahdissaan. Ostetut kurssit eivät vanhene.

Hinta sisältää alv 24%.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verkkokurssipaketti: Agilityohjaajan fysiikkaharjoittelu & Harjoitteita urheilukoiran fysiikan tueksi”