Back to Ravinnelisät

CHIAROUHE 330G

12,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Chiarouhe330g Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Loistava koiran päivittäinen superfood!

Rouhittu chian siemen imeytyy kokonaista siementä tehokkaammin ja nopeammin. Rouheessa on kokonaista siementä vastaava ravintokoostumus: vain vähän sokeria ja tärkelystä, mutta runsaasti kuitua, omega-rasvahappoja sekä proteiineja!

Chia sisältää runsaasti liukoisia kuituja (hyväksi vatsalle!), mineraaleja ja hivenaineita (erityisesti kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä), vitamiineja ja antioksidantteja. Chian siementen rasvapitoisuus on noin 35 % ja rasvoista noin 60 % % on alfa-linoleenihappoa, joka on korkeimpia kasvikunnassa tavattuja pitoisuuksia. Seuraavaksi eniten on linolihappoa (20  %) ja kolmanneksi eniten öljyhappoa (10 %).

 

Annostus:

Koirat: 1 tl – 3 rkl / pvä (isot / pienet koirat).

1 dl = n. 40 g

Suositellaan turvotettavaksi, vähintään täytyy kastella ennen syöttöä. Ei kuivana.

 

Chian käyttö koirille: mm. vatsan hyvinvointiin, hiekan poistoon, ihon hyvinvointiin, karvan ja jouhien terveyteen & kiiltoon, normaalin verensokerin ylläpitämiseen, yleisen ravitsemustilan täydentämiseen.

 

Erinomainen kuitulisä erityisesti raakaruokituille koirille. Korkea omega-rasvahappopitoisuus on hyväksi mm. iholle, nivelille, korvien punoitukseen, tassuille jne. Korkea rasvahappopitoisuus auttaa torjumaan tulehduksia elimistössä.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CHIAROUHE 330G”