Back to Palvelut

Agilitykoiran arvokisapaketti

332,00 

Kuvaus

  • 3 x Eläinfysioterapia Espoossa
  • Yksilöllinen harjoitusohjelma ja sen päivitys koiran kehittymisen mukaan
  • Etätuki sähköpostitse 2018 arvokisoista palautumiseen saakka
  • Rajoittamaton kisavideoiden analysointi koiran fysiikan näkökulmasta
  • Yksilölliset lämmittely- ja jäähdyttelyohjeet

Kuvittele itsesi agilityn SM-kisojen starttiin. Haluatko viereesi koiran, jolla ei ole lihaskireyksiä, jonka fysiikka on hiottu radan vaatimalle tasolle, joka on muita nopeampi, jonka ponnistusvoima tekee hyppäämisestä kevyttä ja vaivatonta, ja jonka kehonhallinnalla tiukat takaakierrot sujuvat kuin leikkiä vaan?

Onko sinun tavoitteissasi kesän/syksyn agilityn arvokisat tai menestyminen niissä? Ota nyt urheilukoiriin erikoistunut eläinfysioterapeutti mukaan matkalle kohti suurta tavoitettanne ja kehitetään yhdessä koirallesi huippukunto tärkeisiin kisoihin.

Paketti sisältää kolme fysioterapiakäyntiä koirallesi Espoossa. Käynneillä luodaan ja päivitetään yksilöllistä harjoitusohjelmaa koirallesi sen kehittymisen mukaan sekä huolletaan koiraa. Harjoitusohjelman avulla kehitetään koirasi lihasvoimaa, kehonhallintaa ja nopeutta. Nämä ominaisuudet ovat harjoitettavissa ja niiden avulla saatte suorituksestanne ne ratkaisevat viimeiset sekunnit karsittua. Samalla pienennätte myös koirasi harjoittelua haittaavien tapaturmien riskiä. Paketti sisältää myös eläinfysioterapeutin tarjoaman etätuen sähköpostitse aina arvokisoista toipumiseen saakka sekä rajoittamattoman kisavideoiden analysoinnin koiran fysiikan kannalta. Koiralle luodaan myös yksilölliset lämmittely- ja jäähdyttelyohjeet.

Toki voit ottaa paketin myös koirallesi, jonka tavoitteet eivät ole vielä kesän arvokisat, vaan se voi olla myös esimerkiksi kunnon optimointi kisauran aloitukseen.

Tilaa tuote verkkokaupasta ja otamme teihin yhteyttä sähköpostitse.

Hinta sisältää ALV 24%.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Agilitykoiran arvokisapaketti”