Kiitos videoanalysointipalvelun ostamisesta. Alla ohjeistus videoiden lähettämisestä.

Video tulee lähettää linkkinä eli käyttäjän tulee ladata video johonkin pilvipalveluista, kuten youtube, vimeo, onedrive, dropbox jne, josta pystyy jakamaan videon linkillä katsottavaksi/ladattavaksi. Lataus mahdollisuuden omaava palvelu on siitä parempi, että eläinfysioterapeutti pystyy helpommin käyttämään hidastuksia yms hyväksi videon analysoinnissa.

Kuvaa siis treeni/kilpailuvideo ja lataa se johonkin pilvipalveluista. Mitä parempi laatuinen kuvaus on, sitä tarkempi analyysistä pystytään tekemään. Voit lähettää enintään kolme videota. Videoissa on hyvä olla koiran liikettä mahdollisimman monipuolisesti ja lajinomaisesti, esim. agilityssa:

  • suoria kiihdytyksiä
  • jyrkkiä käännöksiä
  • takaakiertoja
  • kontaktiesteitä
  • mahdollisimman monesta kuvakulmasta

Tämän jälkeen lähetä linkki/linkit sähköpostiin info@espoonelainfysio.fi Otsikon tulee sisältää palvelun ostamisen tilausnumero, esim. “tilaus:12345, koiran_nimi, videoanalysoinnin linkit” on toimiva otsikko sähköpostille. Ilmoita sähköpostissa myös oma ja koirasi nimi.

Saat kahden viikon kuluessa kirjallisen palautteen koiran liikkumisesta sekä kirjallisesti koiran treeniohjelman. Jos treeniohjelmasta tai sen suorittamisesta on kysyttävää, palveluun kuuluu myös kolmen viikon tuki sähköpostitse eli kysymykset voi lähettää info@espoonelainfysio.fi osoitteeseen vastauksena saatuun analysointiviestiin. Kolmen viikon kuluttua treeniohjelman lähettämisestä palvelu katsotaan täytetyksi.

Linkki tähän ohjeistukseen löytyy myös saamastasi tilausvahvistuksesta.