Voimassa 1.3.2020 alkaen

Yleistä

Nettiajanvarausta tarjoaa Espoon Eläinfysioterapia (y-tunnus 2361907-6). Nettiajanvarauksen voivat tehdä täysi-ikäiset yksityishenkilöt, joilla on pysyvä osoite Manner-Suomessa. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus tapahtuu internetin välityksellä eläinfysio.fi -verkkosivustolla, Slotin ajanvarausjärjestelmää käyttäen.

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varatun palvelun ajankohta ja hinta. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista varauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen nettiajanvarauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nettiajanvarauksen kautta varattavat palvelut maksetaan joko varatun käynnin yhteydessä tai ennakkomaksuna

Varauksen ennakkoon maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Varausvahvistus

Onnistuneen varauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään varausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista varauksen yhteydessä.

Myyjän oikeus varauksen peruuttamiseen

Mikäli asiakkaan varaama aika ei ole saatavilla ajanvarausjärjestelmän virheen vuoksi, tai palvelun hinnoittelussa on tapahtunut selvästi havaittava hinnoitteluvirhe, tai palvelu joudutaan perumaan ylivoimaisen esteen tai sairastumisen vuoksi, myyjä pidättää oikeuden varauksen peruuttamiseen ja kauppasumman palauttamiseen asiakkaalle.

Asiakkaan siirto- ja perumisoikeus

Sinulla oikeus perua varaus tai vaihtaa sen ajankohtaa 24 h ennen varauksen mukaista ajankohtaa. Peruminen ja siirtäminen voidaan tehdä varausvahvistuksen mukana tulleella linkillä tai asiakaspalvelumme kautta sähköpostilla tai puhelimitse, info@espoonelainfysio.fi tai 045 6338385. Sairastumistapauksissa ajan siirto- ja peruminen onnistuu varattuun ajankohtaan saakka. Ethän tule vastaanotolle, jos koirasi tai itse olette tarttuvassa taudissa.

Pissa- ja kakkasakko

Vastaanotolla noudatetaan seuraavia pissa- ja kakkasakkoja: pissa-/kakkasakko 15 € ja pissa-/kakkasakko vesijuoksumattoaltaaseen 115 €- Käytäthän koirasi tarpeillaan ennen vastaanotolle saapumista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.