Espoon Eläinfysioterapia järjestää Fysio-Agility leirit Helsingin Konalassa, Koirakoulu Taitoa tassuihin-tiloissa 12-13.10., 2-3.11. ja 30.11-1.12. la ja su klo 9-15.🐾👣

Leiri sopii kaikille agilityn harrastamisesta, kilpailemisesta ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Fysio-Agility leiriltä saat työkaluja ja ideoita päivittäiseen harjoitteluun, kauden suunnitteluun ja rakentamiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen fysiologian näkökulmasta.

Leirin ensimmäisen viikonlopun aiheena on suorituskyvyn kehittäminen. Tarkastelemme mitä ominaisuuksia laji edellyttää niin koiralta kuin ohjaajalta ja miten rakennetaan ja toteutetaan laadukas harjoittelu tehokkaan oppimisen ja onnistumisen näkökulmasta. Lisäksi käymme läpi tavoitteiden asettamisen merkityksestä harjoitteluun sekä tyypillisiä harjoittelussa sattuvia haavereita ja niiden ensiapua.

Leirin toisen viikonlopun aiheena on harjoittelu- ja kilpailukauden rakentaminen. Tutustumme miten harjoitus- ja kilpailukausi tulisi jaksottaa, miten fyysinen suorituskyky rakennetaan ja miten kilpaileminen suunnitellaan järkevästi. Tutkailemme miksi on tärkeää asettaa tavoitteeksi voitto eikä pelätä epäonnistumisia psyykkisen ja fyysisen toiminnan näkökulmasta.

Kolmannen ja viimeisen viikonlopun aiheena on kilpailusuoritus ja kilpaileminen. Käymme läpi miten lämmittely ja palautuminen suoritetaan kilpailupäivänä mahdollisimman hyvin, miten kilpailuihin valmistaudutaan ennakkoon ja miten niistä palautuminen rytmitetään mahdollisimman tehokkaasti.

Leiripäivä koostuu luennoista, work shopeista ja käytännön harjoittelusta.

Leiriä vetävät Ulla Tuomi, Essi Labart ja Sanna Saarinen. Leirin kaikki kouluttajat ovat fysioterapian, urheilun ja koiraurheilun ammattilaisia. Vetäjillä on laajaa osaamista ihmisen ja koiran anatomiasta, biomekaanista ja lajin vaatimuksista.

Yksittäisen leirin hinta on 159€ ja kaikkien yhteensä 477€ (hinnat sis. alv.24%).

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/7kBf6t5CYsfovoZP8

Lisätiedot https://www.facebook.com/espoonelainfysio/