Koirien livejumpat

Koirien livejumpat ovat saatavilla ilmaiskatseluina kyseisen päivän ajan. Tämän jälkeen löydät ne verkkokaupastamme

Jumppiin tarvitset yleensä joko tasapainotyynyn tai pienen puolipallon (voit tehdä jumppia myös muilla targeteilla). Koiralta ei vaadita pohjataitoja, mutta jonkinasteinen jumppatausta on hyödyllinen. Harjoitukset sopivat perusterveille koirille, mutta mikäli epäilet niiden soveltuvuutta koirallesi, konsultoi aina eläinlääkäriä ja tarvittaessa fysioterapeuttia. 

AIKATAULU

Ihmisten livejumpat

Ihmisille tarkoitetut livejumpat toteutetaan live -tilassa zoom -kokousalustalla maanantaisin klo 11.00-11.30, jolloin osallistuminen on maksutonta.

Livejumpat on pyritty toteuttamaan ilman välineitä, mutta voit tarvita esimerkiksi jumppakuminauhan, tuolin tai jumppamaton pehmusteeksi. Harjoitukset sopivat perusterveille ihmisille ja ne tulee toteuttaa aina oman jaksamisen mukaan. Mikäli epäilet harjoitusten soveltuvuutta itsellesi, konsultoi aina lääkäriä ja ole tarvittaessa yhteydessä fysioterapeuttiin.


Voit myös kirjoittaa selaimeesi http://www.zoom.us ja valita “join a meeting”. Puhelimella osallistuminen vaatii zoom-sovelluksen (saatavilla appstoresta ja google play -kaupasta), mutta ei kirjautumista.

AIKATAULU – tällä hetkellä ei tiedossa livejumppia

Maanantai 12.4. — Keskivartalo
Maanantai 19.4. — Alavartalo
Maanantai 26.4. — Ylävartalo
Maanantai 3.5. — Liikkuvuus
Maanantai 10.5. — Keskivartalo

Maanantai 17.5. — Alavartalo
Maanantai 24.5. — Liikkuvuus